• image-4541

  Farvel pater Slawomir.

  Etter seks år som kapellan her hos oss i St. Olav domsogn flytter vår kjære pater Slawomir Czuba videre til St. Gudmund menighet på Jessheim fra 1. oktober 2020. 

  Vi feirer vår siste messe sammen med pater Slawomir som sogn og tar avskjed tirsdag 29. september under høymessen for de hellige erkeenglene Mikael, Gabriel og Rafael.

  Vi er dypt…

  Les mer
 • image-4536

  Følg bispevigselen 3.oktober 2020 direkte!

  Grunnet Covid-19 og nødvendige smitteverntiltak kan vi ikke samles for mange på plass, derfor blir det direktesending av både vigslingsmessen i Nidarosdomen og pontifikalmessen i St. Olav domkirke påfølgende søndag.

  Les mer
 • image-4530

  Mandag 14. September: Festen for korsets opphøyelse

  I vår Herre Jesu Kristi kors er all vår ros. I ham er vår frelse, vårt liv og vår oppstandelse. Ved ham er vi frelst og fridd ut (Introitus).

  Les mer
 • image-4538

  Velkommen pater Waldemar Jachymczak!

  Vi har fått følgende melding fra Gen.vik. Dom Lukas:

  «Med glede kan jeg informere dere om at pater Waldemar Jachymczak skal begynne som kapellan i St. Olav menighet i Trondheim. Han skal i tillegg ha ansvar for andre oppgaver i stiftet. Han er for tiden i karantene på Tiller frem til 10. september. Jeg ønsker ham velkommen og Guds velsignelse for…

  Les mer
 • PÅMELDING TIL KATEKESE

  Oppstart for både lørdagskatekese med førstekommunionsforberedelser og konfirmantundervisning skoleåret 2020-2021 er rett rundt hjørnet, og de som ikke allerede har meldt seg på må gjøre det nå.

  Les mer
 • image-4524

  Kirken skal leve videre

  Kjære venner,

  Kirken skal leve videre, og det gjør den, først og fremst takket være Herren selv, og våre bønner og samhandling med Ham!

  Jeg skrev om dette i mars, under første fase av virusepidemien, og understreket også hvor viktig det er at vi fortsetter å gi våre gaver til Kirken.

  Vi ser dessverre av regnskapene at i forhold til samme periode…

  Les mer
 • Olsok 2020

  Til tross for restriksjoner med antall mennesker vi fikk samle sammen, ble Olsok likevel en stor fest i år. En stor gruppe med pilegrimer tok del i feiringen og det ble som vanlig gjennomført messe på Stiklestad den 28. juli og pontifikal høymesse i Nidarosdomen den 29. juli. Prestekandidat for Trondheim Stift, Svein Kvamsdal, mottok kandidatur og…

  Les mer
 • Bispevigsel i Trondheim 3. oktober

  Etter et halvt års venting, er endelig datoen for vigslingen av biskop-elekt Erik Varden fastsatt til lørdag 3. oktober.

  Les mer