• NORDISKE FAMILIEDAGER 2022

  Den Nordiske bispekonferanse og Nordisk katolsk familieråd arrangerer Nordiske familiedager - en storsamling for katolske familier i hele Norden - i Kristi Himmelfartshelgen 26.-29. mai 2022 på Haugetun folkehøyskole nær Fredrikstad. Se brosjyre med mer informasjon om tid, sted, atkomstmuligheter og påmelding her!
  Spørsmål kan stilles på epost til

  Les mer
 • image-4813

  Godt nytt år!

  Vi hadde håpet at vi ikke skulle behøve å begynne dette året med antallsbegrensninger, billetter og strenge restriksjoner, men slik ble det, og vi må forholde oss til myndighetenes påbud.

  Dette vil si at vi nå for tiden kun har 50 plasser i søndagsmesser og høymesser, og 20 plasser i hverdagsmesse som ikke er høymesse.

  Les mer
 • image-4810

  Epifani

  Kristus velsigne ditt hjem! Helligtrekongersdagen 6. januar.

  Les mer
 • Kunngjøring.

  Trondheim, 31. desember 2021 

  Pater Marlo Delos Trinos er blitt kalt hjem til erkebispedømmet Lingayen-Dagupan på Filippinene, hvor han er inkardinert. Hans virke i Trondheim Stift opphører den 15. januar 2022. Jeg takker Pater Marlo for hans tjeneste. Jeg ønsker ham alt godt, særlig for året som kommer, som markerer 25-årsjubileet for hans…

  Les mer
 • image-4805

  Hjemmekontor og andre koronatiltak i St. Olav domsogn fra 15. desember 2021.

  Grunnet de nye koronatiltakene og regjeringens pålegg om hjemmekontor er menighetsadministrasjonen stengt for besøkende uten avtale. Vi har vanlige kontortider og kan nås som vanlig per epost og telefon. Nødvendige besøk kan selvfølgelig alltid avtales. 

  Les mer
 • image-4804

  NUKs adventsaksjon 2021

  Adventsaksjonen er en årlig solidaritetsaksjon arrangert av Norges Unge Katolikker (NUK) i samarbeid med Caritas Norge. Under Adventsaksjonen samler ungdommer rundt om i Norges menigheter for å planlegge og organisere aktiviteter for å samle inn penger til aksjonen. Slike aktiviteter kan innebære vaffelsalg, salg av hjemmelagd håndverk, konserter…

  Les mer
 • HUSK Å RESERVERE BILLETT TIL MESSEN!

  Med nye smittevernreglene fra regjeringen er vi igjen tvungne til å begrense antallet messedeltagere. Alle må reservere plass via "billett.katolsk.no" Dette gjelder alle messer. Klikk på dette innlegget for å komme til billettbestillingen!

  Les mer
 • image-4802

  Messer i St. Olav domkirke julen 2021

  Søndag 19. desember - 4. søndag i advent
  09.00: Fromesse (latin)
  11.00: Høymesse
  13.00: Messe (polsk)
  14.30: Messe (polsk)
  18.00: Messe (engelsk)

  Fredag 24. desember - Julaften
  13.00: Vigiliemessen (familiemesse)
  19.30: Første julemesse (polsk)
  21.00: Første julemesse (polsk)
  24.00: Midnattsmessen (Første Julemesse)

  Lørdag 25. desember – Juledag.…

  Les mer