• image-4554

  Bilder fra Biskop Erik Vardens første pontifikalmesse.

  Biskop Erik Varden holdt sin første pontifikale høymesse i St. Olav domkirke, Trondheim, søndag 4. oktober 2020. Se bildene her!

  Fotograf: Jan Erik Kofoed

  Les mer
 • image-4552

  Bilder fra bispevigselen 3. oktober 2020

  Lørdag 3. oktober fikk Trondheim stift endelig sin nye biskop. Det ble en flott og minneverdig dag. Se bildene her!

  Fotograf: Jan Erik Kofoed

  Les mer
 • Følg bispevielsen på katolsk.no

  Midt-Norge stift har ikke hatt egen biskop siden 2009. Lørdag 3. oktober setter biskop-elekt Erik Varden seg i St. Olav domkirkes bispesete, det skal vi feire!

  Les mer
 • image-4543

  Tirsdag 29. september: Mikkelsmesse. Festen for de hellige erkeengler Mikael, Gabriel og Rafael

  I denne dagens liturgi feirer Kirken en fest til ære for de tre erkeenglene. Den hellige Mikael (navnet betyr ”Hvem er som Gud?”) er den erkeengelen som kjemper mot Satan og alle hans onde engler, verner Guds venner og beskytter hele menneskeheten mot Djevelens snarer.

  Les mer
 • image-4541

  Farvel pater Slawomir.

  Etter seks år som kapellan her hos oss i St. Olav domsogn flytter vår kjære pater Slawomir Czuba videre til St. Gudmund menighet på Jessheim fra 1. oktober 2020. 

  Vi feirer vår siste messe sammen med pater Slawomir som sogn og tar avskjed tirsdag 29. september under høymessen for de hellige erkeenglene Mikael, Gabriel og Rafael.

  Vi er dypt…

  Les mer
 • image-4536

  Følg bispevigselen 3.oktober 2020 direkte!

  Grunnet Covid-19 og nødvendige smitteverntiltak kan vi ikke samles for mange på plass, derfor blir det direktesending av både vigslingsmessen i Nidarosdomen og pontifikalmessen i St. Olav domkirke påfølgende søndag.

  Les mer
 • image-4530

  Mandag 14. September: Festen for korsets opphøyelse

  I vår Herre Jesu Kristi kors er all vår ros. I ham er vår frelse, vårt liv og vår oppstandelse. Ved ham er vi frelst og fridd ut (Introitus).

  Les mer
 • image-4538

  Velkommen pater Waldemar Jachymczak!

  Vi har fått følgende melding fra Gen.vik. Dom Lukas:

  «Med glede kan jeg informere dere om at pater Waldemar Jachymczak skal begynne som kapellan i St. Olav menighet i Trondheim. Han skal i tillegg ha ansvar for andre oppgaver i stiftet. Han er for tiden i karantene på Tiller frem til 10. september. Jeg ønsker ham velkommen og Guds velsignelse for…

  Les mer