Det haster med gaver til interiør i nye St. Olav domkirke i Trondheim!

Den siste store innspurten står for døren - nå er det bare ett år og to måneder igjen til kirken skal stå ferdig.Takket være generøse gaver fra familier i menigheten har vi nå en del på plass, forteller Isabel og Terje Bjørnaas som leder fundraising-prosjektet for interiøret i nye St. Olav domkirke. Vi har allerede fått midler til kirkebenker, tabernakel, tabernakel-lampe, korsveistasjoner og prosesjonskors. I tillegg til dette har vi fått en gave til Mariastatue og døpefont. En familie har lovet finansiering av de fire kirkeklokkene til klokketårnet.

 

De siste to årene har menigheten gjennomført flere vellykkede fundraising-prosjekter Det har vært kulturkveld, julesangkonsert, julemarked, løp for ny kirke og St.Lorenzo fest. Tusen takk til alle som har stilt opp på dette, sier Isabel og Terje.

Nå gjenstår siste etappe. Vi trenger alter i marmor (250 000 kroner) og marmorgulv til alter, midtgang og kor  (500 000 kroner). I tillegg trengs 15 stoler til prester og 6 stoler til ministranter (80 000 kroner).

Hvis du være med finansiere dette, vær vennlig å ta kontakt med Isabel og Terje Bjørnaas (906 48 770) eller send penger til konto for interiør til nye St.Olav domkirke: 4200 41 49437. Alle beløp er kjærkomne, små og store!