Førjulsfest i menighetslokalene

Julestemningen var til å ta og føle på sist fredag, den 16. Rundt 80 mennesker deltok i denne sosiale samlingen, som ble arrangert av det avtroppende menighetsrådet.

I denne forsamlingen var mange etniske grupper representert. P. Piotr og p. Slawomir var til stede og ledet bønnene. Maten ble tilberedt av Marie Helene Sæther; gulasj med salat, kylling og brød. Familien Vu ga generøst 200 vårruller til bufféen. 
Etter maten ble det sang. Hege Hestnæs ledet den norske gruppen gjennom "Musevisa", fulgt opp av norske folkeviser akkompagnert av en pianist som frivillig og uventet meldte seg. Deretter fulgte filippinerne, akkompagnert av Joy Johansen med to sanger på cebuano, fulgt av to engelske og en spansk sang. Deretter ble det to sanger på eritreisk, vietnamesisk og polsk, sistnevnte ledet av Beata Turek.
I år hadde menighetsrådet bestemt at det skulle være en gruppesang, uten konkurranse. Det var ikke enklet å kjempe seg gjennom sanger på et fremmed språk, men vi kom oss gjennom det, med latter og moro underveis.
Like før slutt takket lederen av det forrige menighetsrådet, Jan Inge Fossmo, menighetsmedlemmene for deres støtte gjennom året som har vært, og ønsket det nye rådet velkommen, til applaus fra de tilstedeværende og med en spontan takketale fra Helene Lund. 
Vi avsluttet kvelden med den tradisjonelle julesangen "Deilig er jorden". 

Fundraisingen var en suksess, det ble samlet inn 16.700 kroner for kvelden. Sammen med aksjonen "Gi en murstein" som har gått de siste søndagene, har det kommet inn over 20 000 kroner.
La oss fortsette å hjelpe menighetens kirke på denne måten!

(Tekst og bilder: Isabel Bjørnaas)