Velkommen til Thérèse-hjørnet!

Høstens store begivenhet nærmer seg. I oktober får Norge besøk av relikviene til Thérèse av Lisieux og foreldrene hennes, til Trondheim kommer de 12-14. oktober. For de som vil forberede seg, har St. Eystein bokhandel flere interessante titler å by på.

"Thérèse-hjørnet" i St. Eystein bokhandel.

Rykende fersk er p. Kjell Arild Pollestads bok «To kvinnehistorier» på Cappelen Damm forlag. Han har samlet historiene om Thérèse av Lisieux og Bernadette av Lourdes i én bok. Mange har ventet spent på denne.

St. Olav forlag har gitt ut Thérèses berømte selvbiografi «En sjels historie» på norsk. Det er blitt en vakker bok, som alle St. Olav forlags utgivelser er for tiden. Denne 100 år gamle selvbiografien er solgt i millioner av eksemplarer verden over, for Thérèses "lille vei" til hellighet i dagliglivet viser en vei til hellighet for oss alle.

Så har vi en nyutgivelse av Morten Andreas Bjellands lille bok om den hellige Thérèse av Lisieux. Igjen får vi gleden av å holde en vakker bok i hendene. St. Olav forlag har skjønt dette med bokdesign! Dette er blitt en legendarisk bok, forfatteren var bare 15 år da han skrev den. Det var denne boken som vekket interessen hos Kjell Arild Pollestad for den hellige Thérèse.

En klassiker og favoritt i St. Eystein bokhandel har lenge vært «Legg alt i Herrens hånd», 30 dager med Thérèse av Lisieux. Boken er en spirituell reise med meditasjonstekster og bønner gjennom 30 dager, bygget på Thérèses egne tekster.

I tillegg til bøker på norsk, har vi to engelske titler: «The Little Way for Every Day» av Francis Broome, og «Story of a Soul», Thérèses selvbiografi.

Hilsen oss i St. Eystein bokhandel

<link http: trondheim.katolsk.no nyheter enkeltvisning-nyhet nyhetssak external link in new>Les mer om relikviebesøket

<link https: www.facebook.com steysteinbokhandel external link in new>Følg St. Eystein bokhandel på Facebook