Vellykket besøk fra Bonifatiuswerk

Våre tyske velgjørere hadde tatt veien til Trondheim, denne gangen representert ved rådsmedlemmene i Bonifatiuswerk. Biskop Bernt Eidsvig kom også i den anledning, og menigheten fikk møte gjestene både i lørdagsmessen den 28. november og til fest etter messen.

 

Overrekkelse av gaver

Jens Nguyen spiller fiolin

Fullt hus i menighetssenteret

Filippinsk dans

Eritreisk gruppe opptrer

Under messen overrakte Msgr. Austen en flott gave, en gammel og verdifull kalk som ble gitt av professor dr. Anton Ziegenaus fra Bobingen i Tyskland. Et flerfarget kors til å henge i menighetssenteret ble også gitt i gave.  Det er ment å illustrere vår flernasjonale og fargerike menighet, som gjestene fikk møte etter messen i et fullsatt menighetslokale.  Her ble det servert filippinsk mat av beste sort. Etterpå var det underholdning ved Jens Nguyen som spilte fiolin, tre filippinske damer som danset, og den eritreiske gruppen som sang og danset til ære for Maria.

Turen gikk videre til Munkeby og Tautra Mariakloster.  I Trondheim overnattet de tyske gjestene på Birgittaklosteret. Reisen ga dermed rikelig anledning for rådsmedlemmene i Bonifatiuswerk til å se fruktene av de store økonomiske bidragene de har gitt gjennom mange år til sine katolske medsøstre og brødre i Midt-Norge.