Bli med på menighetstur til Munkeby Mariakloster lørdag 11. mai!

Menighetsrådet i St.Olav domsogn inviterer til dagstur med felles buss 9:00 fra Nidaros domkirke, Bispegata. Mens vi kjører vil sogneprest Egil Mogstad dele sin av rike kunnskap om katolske steder som vi passerer i Trondheim og omegn. Edmund Neverdal fra St. Olav menighet stiller også i år som frivillig buss-sjåfør!

Munkeby Mariakloster

Prisen er bare 100,- pr voksen! Gratis for barn under 12 år. Alle tar med lunsjmat til seg selv. Brødrene serverer drikke. De vil gjerne ha besøk av oss, og hvis vi samtidig kan hjelpe dem med å grave opp små trær fra skråningen og sette dem ned et annet sted, blir de svært glade. Ta med spader, både små og store spader kan brukes.

Påmelding til Unn Madsø 916 72 357<link>Unn.Madso@katolsk.no eller til menighetssekretær Renate Wahlström <link>renate.wahlstrom@katolsk.no eller skriv deg på listen på oppslagstavlen i menighetslokalet.

Menighetsrådet håper at mange vil bli med til det nye Munkeby-klosteret, og hvis det blir tid blir det en tur innom ruinen av det gamle Munkeby-klosteret. Fjorårets menighetstur gikk til Tautra Mariakloster, og ble en stor suksess!

<link https: trondheim.katolsk.no pl nowosci widok-pojedynczy-wiadomosci nyhetssak en-ny-tradisjon-i-st-olav-domsogn internal link in new>Les mer om fjorårets menighetstur