Presentasjon og velsignelse av det nye menighetsrådet

I høymessen søndag 5. januar ble det nye menighetsrådet presentert og velsignet av sogneprest Dom Albert Maczka.

St. Olav menighetsråd 2014-2016. Fra venstre: Yosef Solomon Kelit, Jan Inge Fossmo, Isabel Bjørnås, sokneprest Dom Albert Maczka, Lam Nguyen Hoang og Trude Waage. Suzana Zoric og Josef Solawa var ikke tilstede da fotoet ble tatt.

Menighetsrådet, som skal hjelpe soknepresten med alle viktige beslutninger for menigheten i de neste to årene, består av syv medlemmer som på en fin måte representerer den internasjonale bredden i St. Olav menighet. Bare fem av dem kunne være tilstede i dag: Isabel Bjørnås (fra Filipinene), Jan Inge Fossmo (norsk og fra Meldalen i Trøndelag), Lam Nguyen Hoang (fra Vietnam), Yosef Solomon Kelit (fra Eritrea) og Trude Waage (norsk og fra Tromsø). De to som ikke var til stede er Josef Solawa (fra Polen) som ikke har kommet tilbake fra juleferien i Polen enda og Suzana Zoric (fra Kroatia) som er på studietur i forbindelse med arkitektstudiene sine.

I løpet av de neste månedene vil vi intervjue alle medlemmene for websiden slik at menigheten kan lære sitt menighetsråd å kjenne.